torsdag 24 maj 2018

Om jag ska säga något om den här dagen

Så har det inte hänt så mycket. Jag blev väckt av maken vanlig tid, cirka halvåtta, om än jag just då hade velat sova lite till.

Nåväl, jag tog morgonens smärtstillande och vilade en stund tills att effekten kickade in. Steg upp relativt mödolöst (jämfört med första tidernas glidande ur sängen via knän på golvet och häva sig upp med armkraft mot sängen) och intog av maken berett morgonmål.

Skötte om viss mailväxling. Kom bl.a. överens med vår Pilaes-PT om nystart från början av juni, där jag gör det lilla jag kan ens för någon muskelgrupp och kanske försiktiga tänjningar medan maken gör sitt. Tog mig försiktigt gående till matbutiken för några inte-tunga inköp.

Har tvättat en tvätt. Får ta till att sitta på en pall för att fylla tvättmaskinen. Maken får sedan lyfta upp den färdiga tvätten i en korg på hanterbar nivå och jag kan sedan försiktigt hänga upp.

Det gäller att hålla kroppen igång inom begränsningarna och känna att det går att göra saker.

Och inom någon månad eller så borde jag vara mer eller mindre återställd.

Inga kommentarer: