torsdag 14 september 2017

En torsdag i ungefär mitten av september

Morgonrutiner med kaffe och smörgås, läsa tidningar och valda bloggar på nätet. Stämma av med maken om dagens program och har vi lunch hemma vanlig tid. Jo det har vi. Jag planerar sallad med kycklingbitar och en massa olika grönsaker Ställa sig, gå till kontoret vårt, få igång med att byta arbetsdator. Ringa några samtal om praktikaliteter. Gå hem. Tömma diskmaskin, fylla diskmaskin och det där. Bestämmer mig för att lämna dammsugningen av köket och balkongen till i morgon. Balkngen är en katastrof, för jag har gjort vissa ny- och omplanteringar och det är myllarester på golvet och skräppåsar här och där, men det är inget som någon dör av. Städning i morgon, åtminstone har jag ett antal växter planterade som kanske växer vidare i min (van)vård.

Inga kommentarer: