tisdag 8 augusti 2017

England, familjen

Vi tillbringade en vecka i England i ett boende nära sonens familj. De bor mitt i den engelska vackraste landsbygden och vi hade vårt härbärge en bit därifrån i marknadsstaden Devizes, i en minst 450 år gammal pub med moderniserade rum ovanför. Så mysigt, så behagligt, så historiskt. Och många fina stunder och upplevelser. Som att jag älskar denna delen av England. Som att det var härligt att umgås med sonens familj. Försöker ladda upp någon bild men lyckas inte, det blir bara en massa kodspråk. Men tro mig, de historiska byggnaderna, härliga halmtaken och böljande stora gröna kullar med betande kossor och får plus en stor variation av prunkande träd. Mysiga pubar här och där. Hade jag massor av pengar skulle jag köpa mig något i Wilthshire, och åka lite av och an mellan där och Torrevieja. Och så har vi Åbo förstås. Keep dreaming.

Inga kommentarer: