tisdag 15 november 2016

Önskedrömmar

Vi har väl alla våra sådana. Jag drömmer inte om lyxiga resor eller kryssningar. Jag drömmer om att ha möjlighet att variera mitt boende efter behag. Det behöver inte vara vår och sommar hela tiden. Det går ju att klä sig och ha värme inomhus. Eller svalka för den delen. Ett) Jag kunde tänka mig att fly vår sommarhetta till en härlig lägenhet i Helsingfors eller Åbo. Denna vistelse kunde avbrytas med något i skärgården, men helst inte med myggor och utedass. Två) Jag kunde tänka mig en vintervistelse i snöiga trakter i inte alltför kallt väder. Tre) Jag kunde tänka mig något på svenska västkusten under sommartid eller tidig höst. Fyra) Jag kunde tänka mig en grundlig vistelse i norra Spanien sommartid. Och många pengar för allt detta.

Inga kommentarer: