tisdag 7 juni 2016

Nej nu ....

... har ju tiden bara flugit iväg. Inte så att jag glömt bloggen, varje dag tänker jag på den och vad jag vill skriva, och så glider dag efter dag förbi. Suttit vid datorn har jag nog minsann. Försjunkit mig i Pinterest och sökt inspiration för bostadsrenovering, kontorsrenovering, klädmönster. Kollat sytekniker på Youtube. Beställt tyger och tillbehör. Skaffat mig en massa roligt surr i huvudet. Genomfört en del, mycket återstår. Bra så. Försökt njuta till max av årets härligaste månad, ljuva maj. Inget serietittande om kvällarna, bara sitta i kvällen med dator eller bok och njuta av det speciella ljuset. Sen tända en lampa och sitta lite till. Vi skulle inte åka nånstans denna sommar. Så ploppade det upp ett affärsärende i Finland så nu åker vi dit strax före midsommar. Träffar svärfar som fyller 85, upplever lite sommar-Åbo, träffar dotterns familj, sköter business, firar midsommar i skärgården. Allt detta på sex intensiva och förväntat härliga dagar. SEN ska vi vara här, är det tänkt. Varsågod för lägesrapport och tack till mig själv som senare kan få dra mig till minnes om hur det var i maj 2016.

Inga kommentarer: