torsdag 9 juni 2016

Det kan börja dåligt men ändå bli bra

Det var något i morse som fick mig i total obalans. Inget särskilt, bara något. Jag som älskar och behöver lugna morgnar med välbehag för att sedan kunna fungera optimalt resten av dagen. Vad det nu var som störde. Men jag smällde alla dörrar jag kom åt, röt åt katterna och härjade på, svor alla svordomar jag kom på och slängde saker i golvet eller längs väggarna. Ett riktigt hackamalabrythat. Ja det gick ju över och jag kom in i känslan av att älska min tillvaro, särskilt efter att jag åkte till våra särdeles osorterade garage för att ordna upp (=tar bort mardrömmarna av total okontroll) och körde igen med min älskade bil som jag lärt att inte vara rädd för utan bara njuta av. Jag tänkte att det är en för fin bil för mig, men så tänker jag att när den nu ändå finns så varför inte njuta. Tids nog blir den för gammal eller något annat händer.

Inga kommentarer: