tisdag 14 juni 2016

Äntligt beslut

Jag har i drygt tio år, det kan vara tolv, det kan vara tretton, använt ett gym här i närheten. Detta gym var det första i stan att införa Pilates golv, sedan Pilates Reformer. Det kändes gott och väl. Nu har jag tröttnat på deras stil. Det saknas förnyelse som är på riktigt. Det är inte så att jag är ute efter det nya för att det ska vara sista skriket, men i den här stan finns det traditioner av "hur det alltid har varit" och näringsidkare som inte inser att tiderna förändras och att kundkretsen börjar ha nya krav. Denna morgon var jag på min nästsista Pilates Reformer på detta ställe. Min sista session är på torsdag och sen slår jag fast detaljerna om privatlektioner hemma hos min favoritinstruktör, det blir både maken och jag. Varför vara missnöjd när man kan vara nöjd.

Inga kommentarer: