tisdag 5 april 2016

hackamalablodhatilska

Jag har varit ilsken som ett irriterat bi idag. Jobbat på att ordna upp arbetsrummet och försöka få ordning och estetik för ett rum som måste fungera och vara trevligt att vistas i. En plats där vi håller papperskriget arkiverat och en del annat. Logiskt och fungerande ska det vara. En massa onödigheter i pappersväg har jag med ilskans välbehag rivit itu och slängt. Jag försöker ju. Men utsikterna är fortfarande i stil med dagens två typiska händelser: Maken i morse: "Var-var-var finns en hög fakturor som jag skrev ut här nyss, har-har-har du sett?" Nästan panik. Jag intygade att jag varken sett eller rört. -- Fakturorna hittades i den låda där de ska förvaras, jamen tänk. Maken i eftermiddags: "Jag söker en uppsättning nycklar som jag mindes att jag lagt i bilen." Sökning i alla möjliga fickor, INTE på den plats där nycklar ska hållas. Jamen dit hade han ju lagt dem. Hoppsan. Suckelisuck.

Inga kommentarer: