onsdag 16 mars 2016

Vad jag riktigt gör just nu

Jo missköter bloggen i alla fall. Och njuter av marsmånadens ökande kvällsljus och känslan av vår. Det är rent märkligt hur energinivån stiger. Så nu är det äntliga tag för att ordna upp och och ordna det trevligare omkring sig. Vi har ett s.k. bibliotek och ett s.k. arbetsrum, och de har förfallit till de rum dit man slänger in allt möjligt och stänger dörren. Och får ångest när man öppnar den. Det ska bli ett slut på det. Jag vill kunna hålla dörrarna öppna och vara tillfreds med det jag ser. Sen har jag jobbat med att stämma möte med maken för att gå igenom pappershögarna. Ingen lätt uppgift kan jag säga. Det kommer så gärna något i vägen varje gång. Men idag har vi bokat tid från tolv fram till lunch, som vi äter vanlig spansk tid, dvs. halvtre. Wish me luck.

1 kommentar:

Kräma sa...

Jag sku inga klara mej utan mat från morron till halv tri på dagen. Men man kanske väner sej. Jag tror förresten att jag råkat på din dotter på youtube. Söt, skönsjungande nånstans i Torrevieja dec. 2015. Har lyssnat flera gånger och njutit