tisdag 16 februari 2016

Som att jag undrar

Kunde någon av er skriva en kommentar. Jag känner en sån lust att skriva, men mina ord och bekännelser ekar ut i tomheten. Vill ni se mera, eller är det bara tomhetens tomhet utan värde.

3 kommentarer:

Uora sa...

Hej! Hittade din blogg för ett par år sedan när jag letade efter bloggar om Torrevieja - före jag flyttade hit själv :-)
Och har fortsatt läsa. Jag har tröttnat på alla bloggar som handlar om hur, var och när dom fikade så jag tycker det är skönt med riktiga personer som skriver på riktigt, tack för det! Hoppas du mår bättre än för några dagar sedan och att det fortsätter så!

Anonym sa...

Jag har läst din blogg i mânga âr med stor behâllning och hoppas verkligen du fortsätter att skriva. Känner igen mig i det mesta.. Bor med min man i Barcelona efter mer än 30 âr i Kanada, är farmor (son med familj i BCN) och mormor (dotter och barnbarn i England). Liksom Uora ovan, hoppas jag du fortsätter att mâ bättre och orkar skriva ner dina tankar och reflexioner om stort och smâtt !

Kräma sa...

Jo, man lutar sej nog för mycket tillbaka och njuter av att läsa dína välskrivna välvalda ord! Bra att du ruskar om dina läsare. Din blogg läser jag först av alla jag följer, och den är också den bästa. Och din knepiga humor. Så bra