fredag 15 januari 2016

Ja det var ju en tid sen, igen

Gillar inte, inte alls. Att det är så glest på bloggen. Det är inte så att jag skulle ha flyttat fokus till Instagram eller annat eller så. Jag finns inte ens på Instagram, i motsats till många andra före detta flitiga bloggare. Nej, jag vill fortsätta blogga och dokumentera min tillvaro och mina dagar. Skärpning där. Nuvarande tillvaro: Trött efter flera förkylningar men lugn och njuter av vila, återhämtning hägrar. Kommande tillvaro: En veckas resa till England för att umgås med sonens familj och njuta av vistelse i Devizes och vackra lantliga Wiltshire med sina böljande kullar, och kanske en hel del kyla denna tiden på året (för kallt: inte njuta direkt, men rusta sig). Här lokalt har vi begynnande vinterkyla efter varm höst och varm jultid. Det går ned till under tio grader om natten och vissa dagar når vi inte ens femton på dagen. Fram med vinterkläderna.

Inga kommentarer: