torsdag 5 november 2015

Ordning och en viss kontroll passar mig bäst

Hur det nu är, det tenderar att bli rörigt och oordnat om man inte aktivt håller efter hela tiden. Jag har en make som har som vana att dumpa obestämda högar här och där.

Ibland orkar jag ta itu med det ibland är det sämre dagar på den fronten.

Men det stör mig. Ända in i sömnen. Igår tog jag ett visst krafttag och skapade den struktur som just nu behövs. Tog små högar, en åt gången och presenterade dem som att "nu får du lov att sortera detta". Och så stod jag bredvid och frågade papper för papper om det är arkivera och i så fall var eller är det att slänga.

Min make är en man av plenty fix, men hålla ordning på sina papper är svårt.

Och hörni, i natt sov jag så gott när jag bringat en viss ordning i vårt kaos.

Inga kommentarer: