måndag 14 september 2015

Intressant hos psykologen

Det blev en lite längre session. Hon benade ut saker och det kom ju fram aspekter. Som att hon nu uppfattar det så att det i någon del av min förgångna familjehistoria finns något dramatiskt som har hänt.

Hon berättade också om en dramatisk händelse från sin farmors mor barndom och som hon ser att har påverkat hennes egna personliga historia. Det kan låta flummigt, men allt påverkar ju allt och de frön vi växer från formas utifrån så många saker.

Onekligen har det funnits svårigheter och viss dramatik i mina föräldrars släkthistoria. Men finns det någon jättehemlighet som ingen vet eller vidkänner eller är det en summa av kardemumman?

Jag tror lite på det senare. Fast vad vet jag?

Och det går väl inte längre än så. Hon menar att jag är färdigbehandlad och i skick, och vad som återstår är en sista avslutande session i november.

Inga kommentarer: