fredag 7 augusti 2015

Hemma igen

Det var en synnerligen fin vistelse i Finland. Jag är så innerligen tacksam för det.

Nyss hemkommen med taxi från flygplatsen, AC som inte fungerar (men det ska väl klara sig på något sätt).

Jag har fått uppleva en dag i Åbo med fint väder och strosande längs åstranden, åkt ut till Houtskär och sommarstugeholmen, varit iklädd varmaste kläderna, badat bastu alla kvällar, doppat och simmat lite i havet, lyft potatis, fixat abborsoppa, spelat Skipbo om kvällarna, läst kvällssaga, varit på utflykt en vacker lördag till Bergskär, suttit inne under regniga oh blåsiga dagar och läst nyligen hittade tidskrifter från början av 1940-talet, varit med om ett utomhusdop under sommarens dittills vackraste dag, träffat släktingar, upplevt Helsinfors, träffat släktingar och vänner.

Nu ska jag smälta mina upplevelser och ta dem till mitt hjärta.

Inga kommentarer: