måndag 17 augusti 2015

Glidit in på spåret

De här pillren som Mister Butter läkare skrev ut har på tre nätter gjort susen. Jag sover och återhämtar mig och konfronterar tillvaron med energi och förtröstan.

Vilken skillnad. Jag har förvisso haft liknande piller tidigare men tänkte att nu ska jag pröva utan då allt annat tycks gå så bra. Platt fall. Inte så att jag vrider mig tormenterad av bekymmer, men sömnen bara inte infinner sig. Kanske någon ynka timme på morgonnatten. Dagsresultatet och livskvaliteten därefter.

Min mamma, som alltid plågades av sömnlöshet, konstaterade att "tänk vad jag hade kunnat åstadkomma om jag hade fått sova". 

Ja, så nu väntar en vecka med sonens familj i England. Dottern med barn sällar sig till sällskapet och kusinerna ska få umgås. Ser mycket fram emot denna resa.

Inga kommentarer: