tisdag 16 juni 2015

Så skör är tillvaron

Jag har stressat med vår nya skrivare och vissa viktiga utskrifter i dag.

När man har något nytt rackartyg, av tvång när det gamla ger upp, så måste man bli bekant med hur det nya fungerar.

Perfekt fungerar det aldrig. Och då kan jag bli riktigt nervös, särskilt om det gäller att skriva ut något på numrerat specialpapper och provutskriften fungerar som det ska men när det kommer till skott så får skrivaren hicka.

Förstås så borde jag inte låta mig beröras. I slutändan får jag lov att skriva in en del kommentarer och annullera sidor med dubbla streck eller hur man nu gör, för de här sidorna ska gå till inrikesministeriet för godkännande. Och världen går inte under för några misslyckade utskrifter. Men ändå.

Nya tag i morgon. Men förstörda Viktiga Sidor är ändå en smärre katastrof att ta tag i.

Så skör är tillvaron.

Inga kommentarer: