tisdag 16 juni 2015

Listan - Något jag vill ha

Om det med den här rubriken avses något utöver det som jag redan har, så är det i så fall bättre fötter.

Ja, jag får ju vara glad över att i det hela ha fötter som jag kan gå med. Men mina fötter har dock en medfödd inre defekt som medför dåligt, om ens nästan alls, utvecklade lymfkärl.

Det gör att mina fötter väldigt lätt sväller upp och när det är som värst är det väldigt obehagligt att stiga på de uppsvällda dynor som mina fötter kan bli till. Och som ett lyxproblem kan jag nämna att det är en svår balans att hitta skor som inte ser för fotriktiga och tantiga ut men ändå klarar utmaningarna. Lite fåfäng vill man ju vara.

Ja, det är på den nivån som det ligger. Materiellt sett har jag vad som behövs och jag nöjer mig även om det blir mindre.

Vad jag i slutändan vill ha är tak över huvudet och mat för dagen. Värme eller varma kläder när det är kallt. Skor.

Inga kommentarer: