måndag 18 maj 2015

Skåpdykning med belöning

Som konstaterat så har jag Projekt ordna och organisera här hemma. I går fick jag för mig att kolla en klädlåda högst upp och längst bak i min del av sovrumsgarderoben. Den var märkt med "Wish I could use" och i den hade jag samlat plagg som inte längre gick på mig men som jag ändå ville behålla för att de kändes fina och speciella.

Nu när jag gått en del ner i vikt så tänkte jag kolla vad innehållet går för. Och hurrahurraa, många kan återtas i användning. En del inte, särskilt överdelar. Jag har andligen avstått dem men vill inte ge bort till välgörenhet riktigt ännu.

En annan låda innehöll sånt som väntar på syåtgärder, bl.a. två par byxor som nålats upp för flera år sen och fallit i glömska, särskilt som även de "hade krympt". Nu har de rätt storlek igen och jag har tagit fram symaskinen.

Hälsningar från en som är ganska så nöjd.

Inga kommentarer: