tisdag 5 maj 2015

på det femte smäller det

Ja det har hänt ett antal riktigt bra saker i dag så jag håller faktiskt nästan på att smälla av.

Besöket hos psykologen var mycket positivt --hon menade att jag har nått utmärkt resultat och hon ska meddela läkaren att medicineringen kan lindras. Det är läkarbesök på fredag så då får vi se. Urnöjd är jag i alla fall på den fronten, och förvisso har jag känt mig riktigt och stabilt bra en längre tid redan.

Så var vi och hämtade ut min nya dator som beställdes här nyligen och på grundval av sonens rekommendationer, han är en stor tillgång och expert att bergfast lita på.

Tandläkarbesöket som jag skjutit på skämslänge var inte alls så farligt och behandlingen kommer inte att bli så dyr som jag var rädd för. Och framförallt så fås garnityret i tillbörligt skick här snart plus att samvetet stillas på den fronten.

Och sist men inte minst, tadaaa, det lutar mot en ny bil för min del. Den nuvarande har redan länge gått på övertid och börjar ha symptom på ålderskrämpor. Ny bil alltså, tror inte att det är sant.

Ja vad kan jag här annat än räkna mina välsignelser, som engelsmännen säger.

Tack för i dag, slut för i dag.

Inga kommentarer: