lördag 23 maj 2015

Otålig

När jag skriver mina listor för hand eller antecknar i min analoga kalender ligger tanken och handen ofta steget före. Nyss kom det in en i-prick på en avslutande r-bokstav för att jag tänkte skriva ett "i" i början av följande ord. Det blir oftast en hel del överklottringar.

Vårt hem ser ut som ett bombnedslag för jag har femtielva projekt på gång samtidigt och när jag håller på med något vandrar tankarna och så får jag en impuls om något annat och då släpper jag vad jag har för händer och går någon annanstans och rota "innan jag glömmer" och så här håller det på.

Denna helg har jag lovat mig själv att få saker och ting i fas och behärska mig och försöka hålla huvudet i styr och få hushållet att se ut som om vi skulle få främmande, men utan den där femminutersstädningen som går ut på att slänga in allt i garderoberna i en enda hög.

Inga kommentarer: