söndag 31 augusti 2014

Tillbakablick, tio år sen just idag.

För exakt tio år sedan, just på detta datum den 31 augusti dog min pappa. Det var cancer, och utgången var klar, det var en tidsfråga, men man blir ju ändå påverkad när det händer.

Det hände sig så, att vi hade varit på resa i UK med dotter och (då ännu inte) svärson och när vi åkte till flygplatsen och satt på mat eller mellanmål eller vad det nu var på en vägkrog får jag ett textmeddelande från min syster om vad som hänt.

Jag ville liksom inte störa stämningen och utan att jag sa något så kom vi till flygplatsen och maken undrade varför jag är så disträ. Ja så kom orsaken fram.

Det blev en del samtal till bl.a. sonen och i den vevan missade vi vårt flyg hem. Så det blev att skaffa nya biljetter och en hotellövernattning på ett turligt nog väldigt näraliggande hotell. Billigt var det inte, men kanske nödvändigt på sitt sätt. Hotellet var så nytt att handdukarna inte var tvättade en enda gång pch släppte från sig en massa ludd, om vilket jag påpekade i respan. Annars var det ok, middagen var god och vi kom hem följande dag.

Inga kommentarer: