onsdag 11 december 2013

Efter allt

I dag behöver jag skrapa ihop resterna av mig själv och se till något att det blir något presentabelt utav det för i kväll ska jag vara ordförande för ett Lionsmöte och avsikten är att ordna för lite julstämning också.

Det blev igen, pga. omständighgeter, en riktigt tuff arbetsbubbla med superextratidiga uppstigningar i går och i dag, och nu vet jag nästan inte vem jag är och hur jag ska ta itu med dagen.

Har gjort vissa förberedelser inför följande uppdrag, liksom smakat på det lite. Funderar på om jag ska använda det verktyg som känns bekvämast eller igen försöka ta mig över tröskeln för ett relativt nytt system som jag ändå måste använda i bland och i framtiden.

Mitt vanliga tangenbord slutade fungera för katterna stöpte omkull ett vattenglas i det. Använder en reservversion som känns obekväm och det börjar värka i fingrarna.

Så här kan vardagen se ut i bland. Det kan ju dock vara lite härdande att bara måsta stå ut och göra det som göras måste.

Det kan dock bli ett försök till förmiddagstupplus först.
Inga kommentarer: