måndag 11 november 2013

Som en flaska tixotrop ketchup (ALL ketchup är tixotrop, tror jag)

Om ni kanske har förstått så har jag upplevt att bloggen blivit dåligt skött hand om.

Men det är inte bara det. Jag är som en tixotrop vätska, ketchup eller målarfärg. Först kommer det ingenting, sedan ingenting, och sedan kommer allt (ja nästan) på en gång. (För tixotrop, Googla eller sök på Wikipedia).

Detta är min bloggkväll av rang och jag är väldigt dåligt på att sneaka in inlägg om jag inte har kommit i gång ordenligt först. Nu är det är ordenligt omskakat och viskositeten har gått ner till den nivå att det bara sprutar ut.

Ja och det är nu som jag borde leverera ett subtilt inlägg. Om något väsentligt.

Det kan nog i sin essens, utan att skriva ut det med alla sina ord, bestå av att snart, riktigt snart, kommer hela familjen att samlas hos oss under jultiden och sedan september har vi nästan inte kunnat diskutera något annat.


1 kommentar:

Kräma sa...

Barra roligt att de blir tida po varven med bloggandet ditt. Beundrar dej att du völar dela med dej av dina fundringar