måndag 21 oktober 2013

Bizzy buzz

För mig alltså. För någon annan van med fullbokat socialt är det kanske rena rama semestern.

I morgon åker vi till Alfaz del Pi för att delta i ett jubileum. Onsdagkväll har vi gäster. Torsdag ganska ledig tror jag.

Fredag åker vi igen till Madrid. Ja jag hade tänkt att inte åka för möteshotellet har taskigt läge utanför stan och jag orkar inte åka in till centrum och tänka på att turista, men sakernas gång just nu är intressant och jag vill gärna träffa centrala personer och utbyta åsikter. Så kan jag alltid ju också delta i J:s möten som åhörare och kanske jag faktiskt gör det.

Det är som att åka till Madrid men ändå inte. Tågstation till tågstation, taxi, hotell. Taxi till tågstation, tågstation till tågstation, bil hem.

Men väl hemma så är man oftast en del mer insatt om saker efter att ha träffat folk.

Och höghastighetståget AVE är inte så tokigt att sitta i två och en halv timme det heller. Fulll avkoppling.

Tids nog hinner jag sitta hemma.


Inga kommentarer: