torsdag 12 september 2013

Spridda tankar medan jag väntar på att J kommer till lunch

Ja vår lunch infaller enligt lokal sed mellan halvtre eller tre, sådär. Jag har förberett en stuvning av resterna av en köttfärssås och ett och annat jag hittade i kylskåpet och frysen. Till det "borrmakaroner" (vår sons tidiga uttryck för skruvpasta eller hur den nu kallas).

September och oktober är nog vid sidan om halva maj-juni mina favoriter.

Intet ont att säga om övriga månader här heller. Ljusa dagar och inte is på varken vägar eller vindrutor.

Vi har nu bott sedan maj i vår nuvarande bostad och jag ser med intresse fram emot hur vintermånaderna och fram till nästa maj kommer att kännas. Då har ett år gått runt och vi vet bättre om hur det fungerar.

Jag är väldigt känslig och bortskämd och jag vill inte frysa. För då blir jag väldigt frusen och ledsen.

Räcker värmen till i vardagsrummet och mitt arbetsrum? Hur kommer det att fungera med klädtorkningen? Just nu är det okej med kökspation, men kanske vi behöver hänga tvätten på den gemensamma takterrassen högst upp. Få hit en tork?


Inga kommentarer: