fredag 12 juli 2013

Dagar av ångest och förväntan

innan jag åker iväg till Finland.

I bland undrar jag om jag är synsk eller om jag bara känner på mig saker eller har uppfattat små tecken. Vaknade igår morse, alltför tidigt, med en ångest som jag inte lyckades trolla bort genom att försöka tänka goda tankar.

Och det visar sig att min arbetsdator krånglade på riktigt, stängde av sig själv hela tiden, och jag som skulle inleda ett nytt litet uppdrag att få klart innan jag åker. Slå på, få felmeddelande, försöka åtgärda, gå vidare och så precis mittiallt så stopp och svart skärm. Slå på, slå av, hoppas, nix, fundera på om det går att fixa, ta de mest kritiska säkerhetskopiorna och hoppas hoppas hoppas. En miljoner gånger kändes det som.

Det har fungerat rätt bra i dag, dock.

Jag har också mellan varven öppnat de sista flyttpaketen och försökt planera var vi ska hålla och vad vi ska behålla och vad som behövs för vår Finlandsresa.

Vi ska träffa familj och vänner och familj och det finns stora förväntningar på många plan. Har plockat fram det varmaste i klädväg för ett ouppvärmt hus på en ö i skärgården och en gles veranda kan betyda samvarokvällar som kräver att man är väl värmeisolerad på individuell nivå. Vi klarade det förra året och ska väl klara det igen. Och njuta.


Inga kommentarer: