måndag 3 juni 2013

Sommaren börjar vara uppbokad

Om två veckor åker jag till Stockholm på kursdagar. Så har J ett par resor till Madrid i slutet och juni och i juli och i mitten av juli åker jag till Finland och det blir 40-årsjubileum för vår studentklass och jag ska träffa min mamma och syster och sen åker jag till södra Finland och sammanträffar med J som kommer en vecka senare från Spanien och så åker vi ut till skärgården efter att först ha träffat J:s föräldrar på något sätt för knappa två veckor för att träffa dotterns familj och så åker vi därifrån och träffar vi vår älskade G och så spenderar vi ett knappt dygn med andra vänner som sen tar oss till flygplatsen. Flyg bokade, katternas skötsel likaså. Återstår detaljer att slå fast. Bara vi hinner mellan flyttandets packande och uppackande och annat.

Andas.

Det här är förstås saker man måste göra så länge man lever och kan. Och det finns arbetsskyldigheter och andra skyldigheter/förmåner.

Det är härligt att ha en fin familj och fina vänner som man vill träffa och det är frustrerande att inte alltid hinna träffa alla ordentligt. Det är så att själen inte alltid hinner med, den ligger alltid efter längs någon flyg- eller tåg- eller bussrutt. Fast minnena, dem har man ju senare kvar att suga på.

Med det inte sagt att själen gärna skulle få vara med så ofta den orkar och kan. Ska försöka locka den så gott det går. Vill njuta av stunden.


Inga kommentarer: