onsdag 19 juni 2013

På min sons 31-årsdag

Sitter i hotellets lobby i Stockholm efter en riktigt bra kursdag.

Annars också en bra dag. Inte bara det att vädret är bra,  utan jag har rentav njutit av tillvaron annars också. Det misströstade jag över ännu i går. Jag hade tänkt att det skulle bli så härligt att vara i sommarstockholm. Det är det ju, men det kan ju hända att man inte genast får tag i det.

Det var för mycket före resan med stressig och struligt jobb ända in på lördag kväll, resedag på söndag (det tar på onekligen) och så iväg på kurs tidigt på måndag med olösta saker hängande i luften.

Efter måndagens intensiva kursdag jobb på fram till sent hotellrummet, orolig natt och mera panikjobb tisdag förmiddag för att ordna upp en situation. Så var det inte planerat men så kan det bli.

Sen var de flesta struligheter lösta och jag sönder och trött. Men besluten att genomföra projekt bokhandel och annars också gå omkring.

Sedan timmars promenad upp och ned längs höjderna och trapporna på Söder (mycket flås och muskelträning) och en lugn kväll på hotellet och en god och lugn natt, och vilken skillnad.

Promenaden blev lite längre än tänkt för jag gick förstås lite vilse, men det var bara bra. Fotblåsor trots bekväma skor, men det var det värt.

Hursomhelt, idag fin dag på alla sätt. Mycket tacksam för det.

Inga kommentarer: