lördag 8 juni 2013

När man bestämmer sig och får det till

I förrgår, det var de facto torsdagen den 6 juni, blev det en sen morgon för det hade varit en något sen kväll på onsdag. En obligatorisk och god middag som drog ut på tiden. Restaurangpersonalen väntade tålmodigt och vi fick även med oss en doggy bag av huvudrätten som jag över huvud taget inte orkade röra efter allt det goda vi hade haft före det. Det gav oss en fin och god lunch dagen efter.

Efter äntlig uppstigning på fredag morgon efter en nattsömn som inte fyllde mina mängdkrav försökte jag skrapa ihop min tillvaro, men mina morgnars efterlängtade inte bråttom-känsla infann sig inte för det fanns ett inbokat besök hos notarien där jag skulle tolka för en fullmakt och då måste man ju ställa sig och allt detdär.

Men så bestämde jag mig för att det här måste tas med ro (för inget annat fungerar). Och så ställde jag mig i tid och så gick jag med de lugnaste steg ut på stan och maximerade njutningen av vad jag såg och gick längs. Inte rusa och inte se och inte uppleva.

Det finns faktiskt ett och annat i omgivningen som man kan ta in bara man tar sig tid att göra det. Bestämma sig för att ta in det. Bestämma att nu finns det inget annat som stör.

Det var ett antal lyckliga minuter.

Måste göra om det.


Inga kommentarer: