lördag 22 juni 2013

Midsommartankar

Här sitter jag och det är midsommardagens kväll och jag jobbar och jag har läst FB-statusar och bloggar om midsommarfirande och jag kan lite avundas dem som har en sommarstuga men jag avundas inte skötandet av en sån.

Menmen, är man inriktad på sånt så är man och då är det säkert ganska skönt.

Här där vi bor är midsommar inte någon väldigt laddad händelse. Affärerna är öppna både midsommarafton ocn midsommardag. Eftersom vi har sol och värme i vissa mått över hela året, inget av hemskhetsmörker, snö och is under vinterhalvåret så är sommarperioden ett konstaterande av att nu är det hetare än om vintern.

Nu ska jag jobba lite vidare och snart ska jag försöka landa i min tillvaro här fram till att det är dags att åka till Finland för några veckor.

Alltså jag vill inte åka någonstans för jag vill förankra mig i min tillvaro men jag vill förstås också åka till Finland och alla upplevelser som väntar där.

Det här med att inte åka någonstans kan ju vänta tills att jag faktiskt inte kan åka någonstans. Om och när jag  blir förhindrad av sjukdom eller annat eller dör eller så.


Inga kommentarer: