onsdag 15 maj 2013

Efter en lång dags färd

Sitter i sängen i ett hotellrum i Marbella.

Vi har nyss ätit lite room service-smörgåsar och det började inte så bra för den ovana servitör eller var de nu hade släpat honom från tappade ett vinglas på golvet och nytt glas måste hämtas och så ringde han städservice men i slutändan kom han själv med borste och skyffel och sopade upp men jag är alldeles säker på att vi fortfarande har glassplitter runt rummet.

Vi har åkt en lång resa i bil, om än inte helt obehaglig för vyerna och landskapen är bitvis hisnande längs vägen,  för att komma hit, och det handlar om att delta i en nationell Lionskonvention så det blir en massa möten och sammanträden och en del luncher och middagar. Bitvis jobbigt, bitvis givande. Det är många spänningar på gång. Att folk måste dela upp sig i läger. Men så är det och har alltid varit, i alla sociala sammanhang.

Katterna är deponerade på ett kattinternat som vi inspekterade förra veckan. Vi ser med spänning emot hur de reagerar när vi får dem hem tillbaka efter vår hemkomst på söndag. År de arga för att ha blivit "övergivna"? I går, dagen innan vi åkte, var det som om de hade känt på sig. Klängde sig, följde från rum till rum om jag än så gick bort för två minuter.

Inför morgondagens förmiddag är jag lite nervös, för jag ska vara sekreterare på ett möte som kan bli aningen spanskt dramatiskt. Men jag har god hjälp av min mentor och efter att i kväll ha skrivit under fyrtiotusen papper som han presenterade och som jag enligt lagen måste skriva under pga min position som gerneralsekreterare visade han mig samtidigt det underlag till mötesprotokoll som han förberett och jag känner mig inte längre lika mycket på väg till galgplatsen som jag har gjort de senaste dagarna.


Inga kommentarer: