tisdag 7 maj 2013

Blandat

Jag sitter i vårt gamla hem och har jobbat här hela dagen. Vi har ännu inte överfört internet och vad vi har på nya stället är en eländigt långsam mobil grej.

Och inte har vi flyttat allt annat heller. Långt, långt, mycket långt därifrån.

Vi har flyttat ett antal gånger men varje gång gör vi världens osnyggaste och oredigaste flyttning. Också denna.

Men det är för mycket med många andra saker just nu och vi får ta det som det är. Och vi är inte dom som stannar uppe halvahela nätterna för att slutföra. Nej, när dagen är slut så då är den slut och sen får världen gå under eller inte. Man måste också få koppla av mellan varven.

Utom om det är på riktigt ordentligt allvar, hinna till ett riktigt viktigt flyg eller så. Deadline för ett uppdrag. Nästan på liv och död.

Flyg har vi dock missat. En gång. En enda faktiskt, under alla dessa år, alla dessa flygresor. Det var dagen då min pappa dog och vi skulle åka från England och jag var virrig och det var en massa samtal och så ja, så missade vi flyget. Sov över på ett flygplatshotell och det blev en ganska dyr historia men kanske det var meningen att vi skulle ta en lugn middag och sova ordentligt innan vi flög hem. Hotellet var så nytt att handdukarna inte hade blivit tvättade ens en gång och när vi torkade oss efter duschen var vi överösta av vitt ludd. Jag påpekade i respan att de gärna kunde tvätta handdukarna innan de tas i bruk. Helt vänligt.

Ja, allt möjligt kommer man att tänka på mitt i den här tillvaron. Som är som den är.

Inga kommentarer: