söndag 28 april 2013

Ryssarna i vårt hushåll

Och när jag nu slarvat med bloggandet så kommer det en post till, på samma inspiration så att säga. För att fylla upp lite.

Våra katter, Igor och Olga, har vuxit men är fortfarande kattungar förstås. De är nu cirka 4,5 månader. Igor är betydligt större än Olga. Hon är som en liten råtta kan man tycka. Envis som bara den. Hispigare än sin bror Igor.

Där som Olga dyker under soffan eller sängen står Igor och undrar vad det nu är på gång, vad är detta ljud (t.ex. dammsugare).

Igor är mera meddelsam. Ligger han och ser ut att sova och man går förbi utan att ge uppmärksamhet så får man höra ett uppfordrande ljud.

Olga envisas de flesta förmiddagar att få sova i famnen men före det så kliver och klättar upp hon och ned längs morgonrocken och då kan jag varken äta min morgonsmörgås eller jobba, så då hamner båda katterna ut ur arbetsrummet och dörren stängs.

De är väldigt kelsjuka på oss båda två, så i bland måste vi tillämpa stängda dörrarnas taktik. Om än det är mysigt att de vill vara nära mest hela tiden.

Jag ser fram emot hur de kommer att utvecklas. Att de har starka personligheter råder inget tvivel om så det bli kanske så att det är vi som anpassar oss. Det kan ju vara bra det också så här på lite äldre dar.

Inga kommentarer: