söndag 28 april 2013

innan jag lägger mig till någonslags ro denna kväll

Det har varit en rätt rofylld och ganska bra söndag. I går kväll åkte vi ut med vänner, bekanta eller vad man nu ska kalla folk som man träffar ett antal gånger om året och trivs bra med, i hällregn, till en bra italiensk restaurang och det var bra service och maten var god men helt ärligt jag var ganska trött och det var ju trevligt med kändes till råga på allt så åkte vi till en engelsk bar för en sista drink och för att förevisa dem stället. Trevlig service, inte alltför högljudd musik.

Klockan var dock ett när jag ordnade mig för sängen och det gick liksom inte att få ihop hela nattsömnen.

Då går jag lite sönder. Jag har dock jobbat en del fast jag först trodde att det inte alls skulle gå för sig, lagat riktigt god mat, och vi såg på teve och nu gör jag Facebook och bloggar och funderar på vad ska få mig att få tag i sömnen. Jag vill sova LÄNGE nästa natt.

Det är förutsättningen för en dräglig existens, i min värld.


Inga kommentarer: