torsdag 25 april 2013

Det regnar och teveprogram och förfäras lite

och inte så lite heller. Det kan bli åska också. Ska koppla ur lite apparater till natten.

Torsdagkvällarna har jag för mig själv, för då är det alltid och alltid bowling (utöver alla andra gånger). Så jag väljer vad jag gör och om så skulle råka sig, vilka tevekanaler jag ser på. Det är mest riktigt urvattnat och förutsägbart och äkta skräp på teve nuförtiden.

Sitter vi tillsammans och det råkar bli teve, vilket är rätt sällan, så blir det mest nyheter eller något annat hjärnlöst.

Det som varken jag eller vi aldrig aldrig ser på är de här helt förfärliga "diskutera kändisar"-eländena eller folk som gråter över sitt liv och sina öden och jagvetintevad. Tävlingar. Att folk orkar.

I dag har jag däremot och i brist på annat sett två avsnitt av Supernanny. Inte för att ämnet eller det konstlade och styrda programupplägget är i mitt intresse. MEN. Man ser hur folk bor, hur de har ordnat för sina barn, vad de äter till middag. De här kringdetaljerna.

Över huvud taget. En film, en serie, något som jag inte är så döintresserad av. Då fäster jag mig vid detaljerna kring det hela. Det fungerar t.o.m. en stund för de här helt primitiva och så dåliga att man inte kan tro det sydamerikanska såporna. Kolla inredningen, upplägget.

Ja vad gör man inte för att koppla loss ens på något sätt när man inte orkar annat, och få förfäras lite.


Inga kommentarer: