onsdag 20 mars 2013

Tillvarons och tankarnas sidor

I går eftermiddag önskade jag inget annat än att dagen skulle ta slut. Jag hade framför mig ett Skype-möte med den styrelse jag är medlem av och ja, det började typ en kvart över åtta och tog slut klockan tio på kvällen och jag hann gå genom alla faser av jag orkar inte men jag måste koncentrera mig och göra anteckningar och när allt var över så tog jag ett glas vin och lade mig i säng för att läsa en god bok jag har på gång..

Med en viss lättnad, inte stressad. Underligt nog. Det pågår ett och annat och det bråkas och diskuteras, men kanske jag börjar bli hemma med det och försöker analysera. Och den analysen tar inte  min nattsömn. Det är tvärtom ganska skönt att ligga där på den ena eller den andra sidan och försöka få ordning på tankarna.

Men jag måste sortera. NU är det här ämnet bort. NU kan jag fundera på det här. Så svänger jag sida för att demonstrera för mig själv att jag vänder blad i mina tankar. Det kan bli ganska många vändor per natt. Det kan också bero på min näsa, i bland känns den stockad på ena sidan, i bland på den andra. Försöka vända sig, nej näsan fungerar inte, vända sig igen. Då gäller det att indoktrinera sig själv till de rätta tankarna och försöka få närkontakt med just den sidan av sängen.

Inga kommentarer: