tisdag 12 mars 2013

Och så en slutkläm för i dag om torsdag-söndag

Tight.

Vi hade ju som tidigare skrivet våra kattskötare på middag senaste onsdag och jag fuskstädade som en galning. Trevlig kväll hade vi, sent blev det. Stiga upp svintidigt för att översätta. Sen packa. Åka lång väg till Antequera. Ta kvällsmål. Stiga upp svintidigt för att slutföra översättning och leverera.

Fredag: Vara sekreterare på möte. Sedan lyssna på rundabordsdiskussioner, många bra inlägg (det är mer givande än man kunde tro, hade mina dubier). Lunch på en restaurang på lite för långt borta. Gå tillbaka. Mera rundabordsdiskussioner, en del lite enerverande i min mening. Vi skippade resten av kvällens program. Lugn kväll.

Lördag: Mera rundabordsdiskussioner. Många fina inlägg. Högtidlig akt i kommunfullmäktes plenisal i Antequera för hädangången viktig person. Många tal, fullproppat, högtidligt, många tårar. Lunch på en parador. Ja alltså. Servitörer går runt med brickor med drickor och matbitar och det kommer småbitar hela tiden men lycklig den som får en sittplats. Annars, stå där med ett glas i ena handen och försöka få något i dig med den andra. Särskilt om det inbegriper in liten plastskål och en sked. Helt onödigt modefenomen. Vi fann oss dock en plats med goda personer men det var ute och det blev lite kallt. Mätta och något trötta tillbaka till hotellet i taxi, lite vila och här går vi tillbaka till nedskridandet till hotellets lobby ett par inlägg tillbaka. Den cirkeln sluten.

Söndag: Åka från Antequera (där det regnade häftigt) till Lorca där det skulle ske högtidlig invigning av ett dagscentrum för handikappade barn som vår rörelse har deltagit aktivt i att finansiera, efter att deras tidigare lokaler hade förstörts av jordbävning i maj 2011. Vädret i Lorca OK. Fin invigning och fina lokaler. Lunch för över 500 personer på en plats vi hade aningen svårt att hitta. Slutade med att beställa taxi som visade vägen.

Lång lunch i spansk stil. Så åkte vi hem J och jag efter många kramar osv.

I går var jag rätt så trött. I dag inte så mycket, men däremot stressad. Med nippor och allt. I morgon ska jag slutföra ett uppdrag och vad som händer sen kan jag inte förutse men jag säger bara att det har varit aningen för mycket för mina klena nerver. Igen en gång. Sånt är livet. Men någon återhämtning måste jag hitta på.

Godnatt mina kära vänner.

Inga kommentarer: