tisdag 12 mars 2013

Episoder här i livet

Vår sista kväll i Antequera på väg till en galamiddag. Vi skrider ned till hotellets lobby i väntan på busstransport till middagsstället och jag är arg som ett bi eller ännu argare, för någon aspekt med klädkoden och annars också på grund av dagar med för mycket program och för lite återhämtning. Och inte minst för att medan vi förberedde oss uppe på rummet så sprang det fjortisar omkring i korridoren och härjade. Ja det är ett golfhotell och de hade någon turnering och det var många av dem.

Jag visste att kvällen skulle bli sen och vi skulle stiga upp tidigt följande morgon. Oro för nattsömnen.

I lobbyn sitter några av dessa unga golfare med en vuxen person.

Med kraft av mitt ilskna tillstånd gick jag fram till den vuxna personen och frågade (helt hövligt, någonstans går gränsen) om han har ansvar för ungdomarna och kan han i så fall se till att de inte springer i korridoren på natten. Vilket han hövligt lovade och jag tackade hövligt.

Efter det var J arg som ett bi, "för så gör man inte". Jag sa att kärringar får göra hur de vill. Eller kanske har jag sett för många avsnitt med Mrs. Bucket (Keeping up the Appearances).

Det jämnade dock ut sig.
Inga kommentarer: