måndag 11 februari 2013

två dyra råttor

Nej, kattungar menar jag. Men de har grå(blå) päls och är faktiskt av råttstorlek just nu. Om ens det. De hämtades från uppfödaren i söndags och nu är de hos oss. Har härjat som bara kattungar kan, ätit, druckit och gått på sandlådan. Har somnat.

De bor till att börja med i mitt arbetsrum, det så fint kallade biblioteket. Nu har jag inför natten lyft gardinerna högt upp på en vägghylla och sett till att det inte finns något farligt som de kan nå.

Jag som hade tänkt att de skulle ligga och ömka sig och undra på en  yllefilt som jag fixat i ett garderobshörn och sen småningom våga sig fram. Pyttsan. Fullt fart från första början. Två riktiga busar.1 kommentar:

Prinsessan Heidi sa...

Jag säger bara: åååh, kattungar! Gosa med dem lite för mig också!