söndag 3 februari 2013

Oro och pickande hjärta

Det är inte så att jag ligger helt sömnlös om nätterna, men mina drömmar när jag får tag i sömnen avspeglar onekligen det som rör sig i huvudet och det som stör om dagarna.

Det handlar oftast om rörigheter och oegentliga saker och skräp som jag inte har kontroll på och inte kan styra upp. Försöker plocka upp och sortera men allt bara faller i bitar. Känslan av att inte få till det.

Så kan jag hur mycket som helst skryta med att jag klarar av att det är rörigt, för det gör jag tydligen alls inte.

Förra natten hade vi i mina drömmar fått våra nya katter men inget var förberett och vi hade ingen mat för dem och det fanns en massa folk i hushållet som gjorde dem oroliga. Alltid dessa obestämda folksamlingar. Är jag rädd för folk eller. Kanske.

Jag var på någon undersökning i ett rum med en sköterska men det var så mycket oljud utifrån att jag helt omöjligt kunde uppfatta vad hon sade. Japp, sämre hörsel på sistone och oro för att inte kunna hänga med.

Ge mig en härlig dröm. En genomförbar tidsplan och planeringslista. Jaja, en del måste jag göra själv först.

I morgon ska jag ordna och städa och förbereda katter och flytt och göra listor och ....


Inga kommentarer: