måndag 25 februari 2013

En kvälls diskussioner om det ena och det andra

Jag sitter och skriver lite endel lite arga och en del ganska  vanliga anteckningar på en post-it-lapp på mitt lilla skrivbord. Saker jag måste komma ihåg att göra imorgon och någon annan dag därefter. Detta efter att vi har varit ihop med ett sällskap och saker koms överens om hur ett event ska organiseras. Välgörenhet är meningen.

Och så gick vi hem och jag kan i bland bli fullständigt vansinnig i diskussioner med J när han blir enligt min mening helt omöjlig. Och han tycker förstås detsamma fast andra vägen.

Men åtminstone har vi luftat åsikter. Och så pussas vi lite avmätt. På någon nivå är vi väl överens i alla fall. Men ack dessa kommunikationsproblem. Ett ord hit eller dit och så blir allt helt fel.

Inga kommentarer: