fredag 22 februari 2013

Det arbetas också

Mitt bland den här kattungeintensiva tillvaron så finns det ju andra saker. Som att arbeta och sköta andra ärenden. Ordna saker som man har åtagit sig. Mest är det nog arbete.

Och mitt arbete, det gör jag med insats av allt jag kan och med inlevelse. Då är det en kick när det kommer positiv feedback. Allt jag gör betygsätts och något som "en dålig dag på jobbet" finns inte på kartan. Jag kan ju vara dålig, men det får inte synas i slutresultatet. För om det gör det, då kommer det inga nya uppdrag.

Å andra sidan så kan jag vara dålig när kroppen och huvudet så kräver och ta igen under helgen. Så kommer det att bli i morgon och i övermorgon. Ja det kan också handla om att jag tog på mig aningen för mycket. Och att det blev lekt lite väl mycket med rysskatterna Olga och Igor.

Inga kommentarer: