torsdag 17 januari 2013

Råddar

Jag är kanske lite väl trött och utmattad när jag öppnar Blogger och så börjar jag skriva ett meil på spanska till den ordförande jag just nu samarbetar med  i frivilligsammanhang. Insåg misstaget, raderade texten och allt på rutan blev mitt i allt väldigt smått. Nu har jag återställt det, vet inte riktigt hur.

Jag levererade ett av mina största uppdrag någonsin i går kväll och på väg från Pilates i morse får jag meddelande om att leveransen inte har kommit fram. Det ordnade sig dock på andra vägar och läget är lugnt just nu i alla fall. Men lite nervöst var det nog en stund.

Det har varit för mycket av allt och nu är en av dessa dagar när man nästan inte vet vem man är och vad man gör och inser att formen kunde vara bättre. Kanske det ännu finns ett litet hopp för mig. Min mamma brukar säga att fram till 75 var det okej. Vi får ju hoppas och jobba för det.

Alltså ge mig lite disciplin. Det skulle jag må bra av.

Inga kommentarer: