tisdag 15 januari 2013

I skarven

Håller på att bli nästan färdig med mitt stora uppdrag som jag levererar i morgon kväll.

EFTER DET ska jag äntligen få mitt hår fixat hos frissan innan vi åker till England om en vecka, försöka hitta en ny vinterkappa som kommer att behövas i Englands regn och kyla (ja kallare än här i alla fall) (och den förra tvättade jag sönder men så var den också ett riktigt billighetsexemplar). Skaffa presenter och hämtningar.

Få ihop mig själv, för jag vill verkligen njuta av den här resan och umgänget.

Det ser ut att bli av med vår flytt. Jag befinner mig nästan andligen redan i den nya bostaden. Känner inget större vemod just nu över att lämna vår nuvarande, trots att vi har haft en fin tid här. Det känns bra med ändring just nu. Jag är nöjd över att vi inte har genomfört alla sorters ändringsprojekt som det varit tal om. Inbesparade pengar. Vi har bestämt oss för att ta med oss alla möbler. De kommer att hitta sin plats.

Det blir säkert någon nyanskaffning. Jag drömmer om att igen ha två soffor i vinkel eller något liknande. Mestadels är det ju vi två och våra nya katter som ska komma i februari, men jag känner också starkt för att ha det ordnat så att vi kan ha inneboende gäster utan att snubbla över och under varandra. Jag älskar tanken om att bo på större yta. Älskar. Ja, och det kommer säkert att dyka upp nackdelar, men vårt beslut att flytta är skulle jag säga välgrundat och vi är inga noviser på olika boendeformer.

Det kommer att på sitt sätt bli en ny period i vårt liv. Fem år eller så. Så får vi se. Om vi lever.


Inga kommentarer: