tisdag 8 januari 2013

En trälig dag och försöka inrätta sig

I dessa dagar sitter jag mest inne och vill få kontroll över mitt stora uppdrag. För sen kan jag känna att det går att koppla av lite. Det är ganska nära nu. En del tekniskt strul har det varit och okända faktorer. Svårt att få grepp sådär som vanligt.

Samtidigt försöker jag inse att dotterns familj inte längre är här och att tillvaron måste hitta sin vardagslunk.

Ute fortsätter vädret sin strålande gång, det är sol och 15-20 alla dagar. Jag är så innerligen nöjd och lycklig över att dotter med familj fick uppleva sol och ljus och värme. Och inte klagar jag själv heller. Det är vinterskönt när solen värmer men det ändå finns en liten liten skärpa i luften.

Hos sonen i England lär det ska har regnat en hel del och för det mesta. Det får vi också förbereda oss på när vi snart åker dit.

Det var det för i dag.


Inga kommentarer: