torsdag 31 januari 2013

Det blev en bra kväll

Jag hade igen som vanligt våndats hela dagen. Hoppats i smyg att allt blir avstyrt.

Vi skulle bli utbjudna av paret Någon från Sverige och vi skulle träffas hos dem halvåtta och så skulle vi gå ut på lokal för att äta. Det var någon som efter någon tidigare avslutad affär tyckte att J var OK skötte allt väl och nu ska vi bjuda på middag.

Så gjorde vi en promenad till var de bor, snabb check på vägen av vem de egentligen är, namn (som jag ändå glömmer), andra detaljer som kan vara viktiga. Lite basics för att klara av det sociala. En lathund för vem man ska träffa. Aldrig veta hur det blir.

Vi blev väl bemötta och fick se runt i deras lägenhet, och stämningen var enligt min mening inte ansträngd utan helt mysig.

Vi vandrade till ätarlokal och vi åt en massa gott och hade en väldigt trevlig kväll med givande  konversationer och det var ju så värt tiden och dessa människor var verkligen en social gåva på allt sätt. Jag menar människor man trivs med och man inte skulle vilja bryta taffeln.

Men nu har jag överbelastning att bearbeta, också efter Englandsbesöket, och vill faktiskt inte gå ut på lokal på jättejättelänge.

Intet ont sagt om något tillfälle eller någon person, men just nu jag vill bara vara hemma och få tag i min tillvaro.


Inga kommentarer: