lördag 8 december 2012

Tankar från bubblan

Jag tänker i bland när jag hamnar i obestämda svårigheter kring arbete eller annat att det är något som inte drabbar "hyggligt folk", dvs. folk som stiger upp redigt och i tid varje morgon när väckarklockan ringer och som gör sitt arbete inom ställda ramar och efter det är de lediga mer eller mindre på riktigt. Sysslar med duktiga fritidsintressen,

Folk som inte kan vara lediga mitt på blanka vardagen, frivilligt eller ej, och som uppfyller alla plikter och som inte kan släppa sig så där bara eller gömma sig i bubblor.

Jag kan i bland känna mig så helt oförmögen att nå upp till duktighetsstatus.

1 kommentar:

Kräma sa...

Nåssådå hur du sär. Ja tycker du e duktig bara värre! Du träsar o rabåtar po alla dar. Ensam gör du opp ditt dagsgörande me. Ensam sätter du där timma ut och timma in. De ska du va jonsk över!