torsdag 27 december 2012

Snart en vecka av besök och jag är väl inte så populär just nu

Sessan har inte riktigt på helt och fullt godkänt mig ännu. Hon har 14-månaderskris och är på det hela en ung dam med mycket skarp och misstänksam blick och det är nog mest mamma som gäller. Eller pappa. Helst mamma.

Jag kan fixitrixa och leka på avstånd men efter minsta lilla vidrörelse om än hur på lek så står hon bakom mamma och kramar ett ben.

Vi har haft ett par tillfällen då jag varit ensam närvarande när hon vaknat från dagssömnen och det har liksom inte funnits alternativ, men reserverad attityd däremot nog. Typ jag måste väl finna mig i det här men någon höjdare är det nog inte.

Vad annat kan jag göra än att hålla mig diskret närvarande.

Hursomhelst, vi har härliga dagar tillsammans med dotterns familj, solen skiner, det är varmt på dagarna och Sessan får leka och springa ute i parkerna utan nordiskt vinterutstyr. Ingen overall, ingen mössa, inga vantar, inga tjocka stövlar.

Det är i alla fall populärt.
Inga kommentarer: