måndag 17 december 2012

Och i tillägg,

som om tillvaron inte vore något kroppsligen pinad just nu. Jag lyfte ut en shoppingkärra ur garderoben. Den väger inte mycket, jag stod inte i någon underlig ställning men den lilla vridningen av kroppen knäppte till nånstans.

Så nu har jag ont nere i ryggen. Inte invalidiserande, men mycket irriterande. Och jag som alltid skryter med min Pilateskorsett.

Uppe i ryggen och kring revbenen har jag muskelvärk för jag har hostat så mycket. Till den grad att jag i natt måste vända mig i en viss ställning för att kunna hosta. Det var den nattsömnen det. Nä, de facto lyckades jag sova en del febrig sömn efter att jag tagit en ordentlig dos hostmedicin.

But, also this shall pass.

Och i kväll ska vi ut på lokal med goda vänner och det finns förväntningar och, jag får väl ta hostmedicin till snurrighetens gräns. Det är liksom inte läge att låta bli.

Ja nu klagar jag på helt vanliga småsaker och jag vet att det finns många som är mycket sjukare och har det mycket svårare. Jag ville nu i alla fall skriva hur det känns just nu. För mig. Bortskämda jag.

Inga kommentarer: