torsdag 6 december 2012

Nu är jag nog mest arg och tillåt mig

CRAP.

Om någon version xxx av det här nya arbetsverktyget överygar mig om att det är just so fantastic, så det återstår att se.

JAG VET att man måste följa den tekniska utvecklingen, vilket jag gör i den utsträckning jag måste och det passar mig, jag är inte hjälplös och jag kan lära mig nya saker, men jag kan just nu för allt i världen inte förstå varför jag måste lida med något som tar ner min arbetstakt (ge mig goda bevis på motsatsen), och att ha god arbetstakt är jag rätt så mycket beroende just nu.

Jag är helt enkelt ganska torr bakom öronen och inte alls lätt att övertyga om jag inte ser fördelarna, för min analysförmåga är ganska stark. Gammal räv.

Det kan ju hända, keep dreaming, att det är ett inlärningssteg till något nytt och fantastiskt, men keep convincing me. And you better do it really well.

Jag älskar mitt arbete men.

crap crap crap


Inga kommentarer: